Aktuelt for ansatte

Oppfordrer forskere til duell
Forskere som møtes til duell blir igjen et av innslagene under Forskningsdagene i september. I løpet av fem minutter skal publikum inspireres og imponeres av forskernes temaer og formidlingsevne.
Les mer [23.04.2014]
Kurs i medietrening for forskere
Kurset foregår på HiØ 3. juni. Målet med medietreningen er at du skal bli tryggere på å profilere deg, din fagkompetanse og Høgskolen i Østfold i nyhetsmediene.
Les mer [22.04.2014]
Ser på læringseffekten av spill og simulering
Forskere ved Høgskolen i Østfold vil dokumentere effekten av spill og simulering som læringsplattform ved flytting til det nye Sykehuset i Østfold (SØ).
Les mer [11.04.2014]
Barndommen er ingen mangelsykdom
Når noen påberoper seg gode intensjoner, og formuleringen «barns beste» samtidig trekkes frem, er det all grunn til å være på vakt. Og når disse gode intensjonene kobles sammen med samfunnets fokus på det som bør bekymre oss, bør den kritiske sansen skjerpes enda noen hakk.
Les mer [10.04.2014]
Tester digitale lærebøker
Ny smarttavle på biblioteket: Lærerstudenter ved Høgskolen i Østfold får prøve ut digitale læremidler fra Gyldendal Forlag. – Dette er nyttig før de skal ut og arbeide som grunnskolelærere, sier prosjektleder Heidi Bodal ved HiØs bibliotek.
Les mer [09.04.2014]
Strategisk plan ute til høring
Styringsgruppen som ble gitt i oppgave å utarbeide utkast til ny strategisk plan for høgskolen, har nå ferdigstilt høringsutkastet. Utkastet er nå ute til formell høring. Frist for uttalelse er satt til 16. mai.
Les mer [06.04.2014]

Kantineoppslag Fredrikstad

Personalnytt

Oppdatert av Tore Petter Engen 06.02.2013  - Har du behov for kontakt, klikk her